Συνταγή εύκολη και πολύ νόστιμη!! Το καλό με αυτήν την συνταγή είναι ότι το ψάρι διατηρήτε για αρκετό καιρό εκτός ψυγείου επειδή το ξύδι λειτουργή ως συντηρητικό. Τηγανίζουμε λοιπόν μικρά ψαράκια (γόπες, μπαρπουνάκια κτλ). Στο λάδι που τηγανίσαμε ρίχνουμε μέσα ψιλοκομένο σκόρδο (μπόλικο) δεντρολίβανο (μπόλικο) ξύδι (ένα ποτήρι) λίγο ζάχαρη, αλάτι πιπέρι, και σταφίδες μαύρες (μια χούφτα). Προσθέτουμε νεράκι και την αφήνουμε να κονσομάρει. Αν δεν κονσομάρει τελείως την δένουμε εμείς με λίγο αλευράκι. Σε ένα πιάτο βάζουμα πάτο, σάλτσα, ψάρι, σάλτσα. Η σάλτσα πρέπει να είναι κρύα και να σκεπάζει το ψάρι. Είναι πολύ νόστιμο και νομίζω ότι θα σας αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου